Gotland 2013

Hemma

Borta bra men hemma är verkligen bäst. Det är så skönt att vara hemma nu efter helt fantastiska dagar på Gotland. Jag har tagit ungefär 400 bilder och mer hade det blivit om batteriet i kameran inte dött under gårdagen. Men iallafall, på tordagen så åkte vi till När. Det ligger på östra sidan av Gotland. Vi skulle springa ett lopp  och innan dess så besökte vi ett fågeltorn i Närsakar. Det finns två fågeltorn i Lausviken och vi besökte det ena. 
Pojkarna var mer intresserade av försöka fånga ödlor. 
Efter ett tag där blev det dags att ta sig till själva tävlingsplatsen för att anmäla barnen till deras lopp. Det var 105 barn som skulle springa. Både Samuel och Alexander gjorde bra i från sig så det var kul. 
Själv sprang jag fem kilometer på under 30 minuter så det var bra och Rickard sprang milen på 40 minuter. Det var riktigt bra med tanke på att han inte sprungit milen ens på en träning på jättelänge. 

Glass efter att ha kommit i mål. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Hemma

Lämna ett svar