Vardagen

Ny bil

Dagarna går i ett och bloggen hinns inte riktigt med. Eller rättare sagt, jag prioriterar sovmorgnar istället. Idag har vi flängt runt och kollat på bil då växellådan i dodgen lagt av. Istället har vi hittat en chrysler voyager som vi slog till på. Dock så saknar jag dodgen då jag verkligen tyckte om den men är övertygad om att vår nyshoppade bil kommer bli jättebra också. Tänk att man kan tycka så mycket om materiella saker som egentligen inte har något riktigt värde.  
Jaja, ikväll har jag dömt match: Svenska cupen damer, division 2 mot Elitettan som assisterande. Jag tycker att det gick riktigt bra. Det kändes som att det börjar gå framåt som AD. Verkligen kul. Imorgon har jag också match och det är verkligen roligt att vara tillbaka igen efter sommaruppehållet. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ny bil

  1. Vad kul att det går så bra för dig som domare!:) En bil som fungerar är en nödvändighet för vardagslivet men tråkigt att det ska kosta så mycket

Lämna ett svar