Vardagen

Tisdag

Idag är det en regnig dag men det gör inget alls. Skönt att bara vara hemma och slappa. Igår kväll var det precis omöjligt att somna. Jag låg och vände och vred på mig och tankarna bara snurrade runt om allt och ingenting. Det slutade med att vi gick upp en timme och såg Bridesmaids. Därefter gick det att somna och då var klockan halv ett. Tror nog att vi sover för länge på morgnarna och därför inte kan somna. Nu är det den här veckan och nästa kvar på semestern så det känns som att jag behöver komma in i rutiner igen så det inte blir precis omöjligt att komma upp när väckarklockan ringer för jobbdags. 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tisdag

  1. Så var det för mig för någon natt sedan, hade omöööjligt att somna slumra bara typ, i natt sov jag bättre, får hoppas att vi får sussa gott i natt
    kramar

  2. Känner igen mig…..är uppe alldeles för sent och har sååå svårt att komma upp på morgonen. För jag har ju börjat jobba igen, så upp måste jag…..men idag har det varit seeegt hela dagen! 🙂

  3. Hehe…jag känner igen mig helt och fullt. Jag har jättesvårt att somna på kvällen men sover som värsta sjusovaren på morgonen.

Lämna ett svar