Träning

Morgonrunda

Imorse tog jag och Rickard en löprunda här i ”byn”. Vi la av i ett bra tempo men när det var ungefär 500 meter kvar mådde jag så illa att jag inte kunde fortsätta. Så typiskt med tanke på att jag var på väg mot snabbaste 5km-tiden någonsin. Men jag ska vara nöjd ändå. 
 
Imorgon står det intervaller på schemat. Ska springa löptest med en av mina domare så jag tänkte själv testa min kondition ordentligt. Härligt iallafall att komma igång igen. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Morgonrunda

  1. Usch för att springa så man mår illa. Ta det lugnt och må bra! Ja,ja jag vet att det finns folk som gillar att ta ut sig! 🙂

Lämna ett svar