Vardagen

Skolavslutning

Tänk att Samuel idag slutar tredje klass. I höst börjar han i fyran. Man tycker tiden går fort när barnen är riktigt små men det är inget mot när de börjar skolan. Då springer tiden bokstavligt talat iväg. Här där vi bor nu kan inte föräldrarna vara med då avslutningen är i en kyrka och det inte finns plats för alla föräldrar och syskon. Vi kommer träffas en stund efteråt istället klassrummet.

Hoppas ni får en toppendag!

 
 

Uppdaterat: Vadå förvirrad. Det är ju imorgon han slutar…. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Skolavslutning

 1. ja tänk vad åren går snabbt ,man tycker inte det va längesen de var små bebisar ju! Min lilltjej går ur 2an imorgon, vilken fin bild:)

 2. Ja huj vad tiden springer på!!!
  I år är första året på "evigheter" som jag INTE hade någon avslutning…
  Det känns lite konstigt.

 3. Fin blogg!
  Gud vad jag längtar tillbaka till gamla skolans avslutningar i kyrkan, de var så mycket mysigare än de vi har nu, i en stor aula och alla bara skriker.. Fast vi fick ha föräldrar med, det var en rätt stor kyrka vi brukade va i! 🙂

 4. Jaa tiden går fort….vi ska snart på studentfest…här har det tyvärr regnat på studenterna idag ;(
  Kram bia

 5. På min skola har vi sommaravslutningen utomhus vid flaggstången och då är alla föräldrar välkomna men är vi inne så får av säkerhetsskäl inga föräldrar vara med. Alla får inte plats och välja några vore orättvist… Tyvärr men…
  Ha en bra torsdag!

Lämna ett svar