Vardagen

Spontant

 
Jag skulle sitta med pärlorna men en vän slängde ut frågan på Facebook om lunch så jag hoppade på. Vi har haft en mysig förmiddag med lunch, glass på Bosses glassbar och njutit av solen i domkyrkoparken. 
 
 
Karamello hade något Ben & Jerrys jippo så vi tog kort på varandra i kossan. En anställd erbjöd sig att ta kort på oss båda men måste tryckt på fel knapp för vi kom inte med på bild.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Spontant

Lämna ett svar