Vardagen

Måndag

 
Sitter och njuter av ananaspaj efter kvällens match som dömdes i ösregn. Jag blev bokstavligen som en dränkt katt så det var skönt att blåsa av matchen, gå hem och ta sig en varm dusch.
 
Jag blev lite uppvaktad igår av barnen. Mina två favoritchokladsorter hade Rickard hjälpt dem att fixa: Rollo och Lindt´s Lindor. Mmm, som vanligt har jag stoppat i mig alldeles för mycket men det är ju så gott att äta. 
 
Nu tänkte jag förflytta mig till sängen och sova. Kanske kolla lite mail och så bara. Godnatt! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Måndag

  1. Gud så gott det där ser ut! Inget för min kurrande mage som försöker bli av med mamma-kilona men men. Det är nu kl 12 på natten som sådant lockar mest för mig 🙂

Lämna ett svar