Vardagen

Plugg

 
Den här jackan från HM är på väg till mig nu. Tycker den är riktigt snygg. Finns HÄR. 
 
Natten var riktigt jobbig då Ida vaknat mycket så det är ingen pigg mamma som sitter här. Jag har nu tagit en liten paus i pluggandet och ska alldeles strax återgå till böckerna. Jag ska skriva ett förtydligande i mitt examinationsarbete så att vissa saker blir ännu tydligare. I eftermiddag jobbar jag så det är fullt upp som vanligt
 
Jag börjar fundera lite på om det börjar bli för mycket då jag glömmer bort att jag frågat saker och även glömmer bort svaret. Jag tappar även ibland orden. Det är skönt att det bara är en vecka kvar på terminen och jag sen får mer tid till mig. Eller så är det bara sömnbristen som spökar. Det blir alldeles för sena kvällar och alldeles för dålig sömn då jag vaknar mycket. 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Plugg

Lämna ett svar