Vardagen

Plugget igår

Vi hade en mycket intressant föreläsning om sår igår av en av deltagarna. Det var intressant och hon har en imponerande kunskap om sår. Ingen risk att somna från där inte. På eftermiddagen hade vi gruppexamination och det kändes inte alls bra när vi gick därifrån. Jag tyckte vi hade för lite tid på oss och det kändes som att vi missat en massa. Känslan förstärktes igårkväll när jag satt och pluggade lite om demens. Det blir garanterat inte VG på uppgiften den här gången. Men jag ska kanske inte ta ut något i förväg. Läraren kanske blir jättenöjd. Hoppas det iallafall. 
Idag om det blir fint tänkte jag gå ut i skogen med barnen. Rickard har jobbat och han behöver få sova ostört när han kommer hem. Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Plugget igår

 1. Klart att det gått bra på examinationen. Det är bara att hoppas på att läraren gillar det 😀
  Idag är bara en sån där slödag där inget är inplanerat. Promenad med vovven och en sväng till stan blir det kanske. Promenaden blir av det vet jag annars blir det sura miner 😛
  Ha det så bra i naturen med dina barn, här ser det iaf ut som om det blir hyfsat väder idag.
  KRAM ANNA
  (Tror visst att du just kikat in till mig, KUL!!!)

 2. Godmorgon!
  Ska på stan och kika lite, gillar när julen börjar komma 🙂
  I kväll är vi bjudna hem till syster med familj på mat, alltid lika trevligt!
  Ha en skön dag i skogen!
  Kram

Lämna ett svar