Vardagen

Tisdag

Den här dagen har verkligen blivit lång då Ida vaknade kvart över fem och hon kunde inte somna om. Började sedan jobba halv åtta och varit där till fyra. Ikväll möttes vi upp för en femkilometersrunda och det gick så tungt vilket inte är så konstigt med tanke på de senaste dagarna fysiska aktivitet: match och tuffa intervaller. Det blir ingen träning varken imorgon eller på torsdag. Jag behöver vila och återhämta min kropp. Nu ska sätta mig med skolböckerna då det var alldeles för längesedan som jag pluggade.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tisdag

  1. Nu fick man dåligt samvete för att jag har inte hunnit med nån träning idag, men däremot tror jag att jag har nog fått ändå lite träning med tanke på att jag har gått upp och ner för trappan idag hihi. Jobbigt att flytta på sina skor hihi.
    Man kan verkligen inte få för mycket teburkar =)

Lämna ett svar