1 december 2023

Gammal favorit

Jag har i min spotifylista dammat av en gammal goding: BWO ”open door”. För mig är det en sån där skön ballad som gör mig glad. Har inte hört den på flera år men nu var det dags.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Gammal favorit

  1. Tack för påminnelsen, jag älskar Martin Rolinskis röst.
    Han är ju rätt fager att titta på också, hihi.
    För några år sen satt han snett emot mig på tunnelbanan på väg till jobbet. Rätt bra ögongodis så där på morgonen, bland alla dystra kollektivresenärer 😉
    Kram Helena N

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: