Vardagen

Tisdag

Idag var vi en kort på jobbet och jag den enda med medicindelegering (jobbade med vikarie) så det var fullt upp hela dagen. Jag är trött för när jag kom hem åkte vi till Busfabriken där barnen fick rasa av sig lite. Jag med! Det var riktigt roligt att hoppa studsmatta, tidigare har det känts som att när jag landar så stannar hjärnan kvar nånstans i det blå. Sjukt obehaglig känsla och jag har tänkt att jag är för gammal men inte då, vad roligt det var.
Imorse nere vid slussarna. Byxorna är reafynd. Lite stora är dem men det är det jag gillar. HÄR finns de.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tisdag

  1. Ha ha 😀 jag känner ungefär likadant när jag hoppar studsmattan. Fast det är lite kul också. Kanske är bra att "lämna" hjärnan i det blå ibland!
    Ha det gott!

Lämna ett svar