Träning

Tur och retur

Idag tog jag inte bilen utan tog cykeln istället. Men gissa om jag ångrade mig när jag kom ut på gamla E4:an och kände motvinden. Det här kommer bli en jobbig mil tänkte jag och trampade på. Kommer fram till jobbet i alla fall på en bra tid. Det är konstigt det där, först kände jag helt bortkommen men bara efter ett par timmar kändes det som att jag inte varit borta från jobbet alls. Allt sitter i ryggmärgen, en härlig känsla.
När jag skulle cykla hem hade vinden mojnat men istället hade jag ont i rumpan istället. För såna här turer skulle jag verkligen ha såna där cykelbyxor med skumgummi i som cyklisterna har för att sitta lite mjukare. När jag är nästan hemma så blir jag omkörd av en bil som stannar lite längre fram. Först blir jag lite rädd men känner sedan igen bilen och det var vår elitdomare som ville hälsa. Väl hemma: pussa på barnen och sedan köra lite magövningar: situps, höftlyft och benlyft + balansera lite på bollen. En bra träningsdag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tur och retur

Lämna ett svar