Vardagen

Lördag

Åh så skönt det är med en ledig dag. Dessutom är det sol och det har jag verkligen saknat. Den här veckan har jag jobbat varje dag så nu var det verkligen dags att vara lite ledig. Jag har pluggat lite och varit ute en stund med Ida. Lite lekparkshäng blev det och så var vi hos kaninerna en sväng.

 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lördag

  1. Vad mysigt med en solig ledig dag tillsammans! Det har varit lite ont om de där sköna solstrålarna i vinter men vi får hoppas att de kommer för att stanna nu.
    Ta hand om dig!♥
    Kram Lotta

Lämna ett svar