Vardagen

Måndag

Hej mina vänner
Den här helgen blev inte riktigt som tänkt. I alla fall inte gårdagen då det blev ett oönskat besök på akuten (ingen fara alls vi mår bra) och jag skulle plugga men kände mig totalt energilös. Men med en sovmorgon idag känner jag mig betydligt piggare så idag ska jag plugga lite innan det är dags att åka till jobbet.
I lördags dömde jag årets första match som domare. Det var damer och det ena laget är ett lag som jag verkligen inte kan döma på tävlingsmatch men i lördags gick det riktigt bra. Så det var kul.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Måndag

  1. Hoppas att du mår bra nu igen!
    Jag drabbades också av nåt liknande förra veckan och fick åka till akuten. De är alltid noggranna läkarna och undersöker noga eftersom jag har pacemaker.
    Kram

Lämna ett svar