Vardagen

Alla hjärtans dag

Gårdagen firades med
– bio med pojkarna. Såg filmen Frost vilken var en riktig höjdare. Jag älskar Disneyklassiker!
– God middag: lövbiff med potatis och beasås.
– Broken Arrow i soffan med godis och cocacola. Lindor är så himla gott!
Jag och Rickard firade även 9-årig bröllopsdag. (Här var jag visst två månader före, förlovningsdag skulle det ju stå. Tiden går fort när man har roligt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Alla hjärtans dag

  1. Svar: Då förmodar man att de som lämnar kommentarer i din blogg också har en blogg på blogg.se eftersom det då går att signera för att få bekräftelse på svaret. Annars är det ju jättesvårt att se när du har gett dem ett svar?
    Men nu när jag gick tillbaka till dig och gav dig ett svar här – ser det inte lika dumt ut då? Hur skall jag kunna lämna svar till dig annars … du vill att alla skall svara i sina egna bloggar för att det skall slippa se dumt ut?

  2. Svar: Jaa, tänk så olika det kan vara 🙂 Ganska intressant ändå att två stycken som är nästan lika stora använder olika klädstorlekar, om man nu tänker på min flicka och hennes kompis som är 11 dagar yngre 🙂 Men nog är det ju lite samma med oss vuxna också 🙂

Lämna ett svar