Träning

Veckans träning

Den här veckan har varit bra träningsmässigt. I tisdags blev det squash, igår några kilometer i högt tempo med. Han smyghöjde hela tiden vilket gjorde att vips sprang vi väldigt fort. Men det var häftigt att känna att jag faktiskt kan springa i högt tempo utan att vilja ge upp och känna att benen rör sig av sig självt och andningen är välkontrollerad. Idag blev det uppvärmning i några minuter på crosstrainern och sedan hård styrketräning: bland annat plankan, situps, utfall och en del övningar för explosivitet.
Imorgon ska jag vila från träning för att ha pigga ben på matchen på lördag: träningsmatch mellan ett div 3 och ett div4 lag. Det ska bli riktigt roligt, på Linköpings EM-arena dessutom. Kanske är lite larvigt men det känns lite speciellt att få döma där, även om det ”bara” är en träningsmatch.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Veckans träning

  1. Åhhhh så härligt det låter! Sjukt avis, fjärde veckan med ond hals så jag längtar som en tok efter ett löppass kan jag lova!

Lämna ett svar