Vardagen

Onsdag

Hromdagen släppte vi ut våra kaniner och gissa deras lycka när de fick springa och skutta och äta gräs.
Jag var så glad att snön töat bort och att jag skulle kunna cykla till jobbet idag. Gissa om jag var besviken då när jag vaknade och ser att det snöat och fortfarande snöar. Det är så dumt det där att jag ställer in mig på vår fastän det är långt kvar och mycket kan hända med vädret.
Gårdagen spenderades på jobbet där det är mycket att göra nu. Därefter mötte jag upp familjen som vad på Busfabriken där vi var en stund. Kvällens träning blev ett pass squash med Rickard och det gick sådär, lite oengagerat var det.
Ida är inne i en period när hon inte alls sover på nätterna och vill ha välling hela tiden. Det blir så jobbigt då jag tänkt kliva upp tidigt idag och sätta mig med skolböckerna. Istället blev det en lång sovmorgon och för det mesta är det skönt men inte idag då det känns som att hela dagen blir förstörd.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Onsdag

  1. Jag väntar mest på att vintern ska börja på "riktigt", känns om att det knappt varit nån vinter. Man blir lite så, när man bor här i Norrland – jag vill ha några minusgrader och ordentlig snö! Avskyr det här slaskandet som är! Jag är faktiskt inne på min andra vinter när jag cyklar till jobbet. (inte jämt, men ofta och ja, jag har dubbdäck!) Ha det gott! Ser mysigt ut med kaninerna!

  2. Kaniner som äter gräs, att kunna cykla, vet du det låter LJUVLIGT i mina öron! Här är det snö, snö och snö och lite halka på det, långt i från vårfeelings, så njut för mig med! 🙂

Lämna ett svar