Vardagen

Måndag

God morgon, det var länge sedan jag skrev ett morgoninlägg. Jag har sovit ganska gott i natt men blev lite rädd att magsjukan var på väg tillbaka då jag vaknade och mådde riktigt illa. Som tur var så hjälpte det att dricka mycket vatten så nu är jag fit for fight igen.
Det är redan riktigt varmt ute och sommaren är här! Jag har satt en deg, ska baka stekpannebröd och sen blir det några timmar på badet. När det är så här varmt så är det bara att ligga i blöt som gäller. Vi måste passa på också för vem vet hur länge värmen stannar.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Måndag

  1. Åhnej vad synd att du har varit sjuk! Skönt att vatten hjälpte denna gång iaf. Krya på dig 🙂 Hoppas du är helt återställd nu.
    Vädret har verkligen gått ifrån regnstorm till het sol. Här är det hela 32 grader i solen, galet! Jag föredrar kyla, men alla gillar värme så får helt enkelt finna mig i det och älska det med.. Hehe 🙂

  2. Fy för magsjuka, skönt att du mår bättre.
    Ja du nu är värmen här, jag har denna vecka kvar att jobba sen blir det semester. Ska bli så skönt att vara ledig nu.
    Ha en fin dag
    Kram Linda

Lämna ett svar