5 december 2023

Vår uteplats

Så här ser det ut på vår uteplats. Trätrallen är från IKEA och jag är riktigt nöjd med resultatet. Det blev ett riktigt lyft och jag blir så glad varenda gång jag kommer ut. Imorse satt vi ute och åt frukost och det har jag längtat efter att kunna göra. Fler sådana dagar tack!
En buske har slagit rot precis vid huskanten och jag funderar lite på hur jag ska få bort den. Klippte ner den tidigare och jag hoppades på att den inte skulle växa upp igen men det gjorde den. Just eftersom den sitter där den gör går den inte att gräva upp. Hälla salt så den inte trivs kanske…. Har ni några bra tips?
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Vår uteplats

  1. Åh vilken fin uteplats ni har! Har hört att Coca cola ska hjälpa mot träd i alla fall, kanske även hjälper mot buskar. Har dock inte testat själv. 🙂

  2. Prova med ättika? Det använder jag på ogräs vid vår stenläggning och det funkar bra. På med ättika och så efter några dagar är ogräset dött 🙂 Funkar t o m på maskrosor, vet dock inte med buskar? Värt att prova kanske?

  3. Härligt det ser ut! Tyvärr i ga tips på hur man får bort såna buskar, eller träd gör den delen… Skulle också behöva lite råd med det..

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: