Vardagen

Domarkurs hela dagen

Tog en motljusbild imorse. Tycker det är så fint med såna bilder.  Dagen har varit fantastiskt vacker med strålande sol från en klarblå himmel.
Idag har jag varit i Norrköping och gått årets fortbildningskurs med regelprov och praktisk domarträning bland annat. Den praktiska domarträningen är riktigt bra då man får träna på olika saker och dessutom filmar de vilket är väldigt givande. Jag och två tjejer till fick hålla redovisning om matchgenomgång vilket blev riktigt bra. Jag och tjejerna fick med många viktiga delar. Regelprovet är godkänt så nu har jag löptestet kvar så är jag godkänd sen. Det ska bli kul att komma igång och döma igen och i  år vill jag verkligen satsa som domare.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Domarkurs hela dagen

Lämna ett svar