Vardagen

Firat födelsedag

 Idag har jag och barnen varit hos mina föräldrar och firat pappa som fyller år idag. Mamma lagade en helt otroligt god köttgryta som ingen av oss kunde sluta äta av. Barnen ville bara ha mer och mer.
Efter en härlig eftermiddag var det dags att ladda upp inför match, herrar som domare. Men mer om det i ett annat inlägg. Har ni haft en bra dag?
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Firat födelsedag

Lämna ett svar