Vardagen

Lördag

Den här dagen har svischat förbi. Förmiddagen var vi ute hela familjen och släppte kaninerna lösa. De brukar bli helt tossiga och sätta av i världens fart men inte idag när de kunde äta hur mycket gräs de ville.
Annars idag har jag dömt fotboll, assisterat i damer div 1. Det var en avslagen match då hemmalaget gjorde åtta(!) mål redan i första halvlek. Min insats? Godkänd, sattes inte på några prov direkt.
Efter kvällsmaten gick jag, Rickard och Ida ut på en promenad (tre av tre avklarade nu den här veckan), njöt av sommarvärmen, doft av äppelblom, doften av grillat och fågelkvitter. Så ljuvligt!
Har ni haft en bra dag?
  

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lördag

Lämna ett svar