6 december 2023

Nytt till hemmet

Jag är så sugen på att göra om lite här hemma. Nya kuddar i soffan, mysiga filtar och nya gardiner. Glaskaraffen vill jag använda som prydnad ihop med en krukväxt och några ljuslyktor.
 
Idag ska jag trotsa det blåsiga vädret och cykla till biblioteket och söka information i några timmar innan det är dags för personalmöte på jobbet. Hoppas ni får en bra dag.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Nytt till hemmet

  1. Jag önskar ibland att jag hade, eller var tvungen att använda en stor begränsad summa till inredning. Blåsa ur det man inte vill ha och köpa nytt. Ungefär som i ett heminredningprogram på tv. Så roligt det skulle vara!
    /P

Lämna ett svar

%d