Vardagen

Solig tisdag

Idag är det riktigt vackert ute. Det är så härligt att solen skiner, de vackra färgerna i höstlöven framträder ännu mer och jag som är en riktig vädermänniska humörmässigt blir alldeles till mig. Jag känner mig glad och lycklig.
Hela förmiddagen har jag suttit med skolböckerna och läser på om den ”totala smärtan”, ett tungt område men så viktigt. Jag känner igen mycket från utbildningen jag läst men här går det ännu ett snäpp djupare. Mycket intressant är det i alla fall.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Solig tisdag

  1. Så fin ljuslykta, det bästa med vintern är nog alla mysiga kvällar i soffan med tända ljus i hela rummet och en bra bok/film 🙂

Lämna ett svar