Vardagen

Torsdag

Så här såg det ut häromkvällen, tända ljus och plugg. De engelska böckerna är svåra. Det tar en timme att läsa två sidor eftersom jag måste först översätta innan jag kan förstå sammanhanget. Ibland känns det som att jag tagit mig vatten över huvudet med den här kursen men jag ska klara det!
God morgon, idag var det riktigt segt att kliva upp fast jag gick och la mig vid tio. Jag vill bara sova, känner mig väldigt trött. Men jag jobbar till tre och sen blir det en soft hemmaeftermiddag/kväll. Ha en härlig dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Torsdag

 1. Hej Hanna,
  Nu ska vi testa ditt minne här! 😉
  Kommer du ihåg när vi var i Halmstad och dömde!
  Kul att hitta din blogg!
  Hoppas vi hörs!
  KRAM Nettan (då bosatt i GBG)

Lämna ett svar