Vardagen

Träff med damdomarna

Jag har jobbat hela dagen och när jag kom hem så åt jag lite och sen stack jag iväg till arenan för att titta på träningsmatch mellan Sverige-Norge i u23 med några av damdomarna. Innan matchen pratade vi om säsongen som varit så det var en intressant kväll.
Matchen slutade 1-2 till Norge och det var bra tempo men Sverige övertygade inte direkt annars. Nu är jag helt slut så bara jag fått barnen
i säng ska jag också krypa ner. Orkar inte mer idag!
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Träff med damdomarna

Lämna ett svar