Vardagen

Pink pants

När de rosa brallorna är på är det vår. Idag har det verkligen varit typiskt aprilväder. Ena sekunden strålande sol och nästa stund är det regn och mulet. Hagel har det också bjudits på. Nu skiner solen så det är en riktigt fin onsdagskväll.
Mer fart mamma, sa Ida. Därav den uppfordrande blicken. Vi var ute en stund på eftermiddagen och vad kallt det var. Vinden är isande.
Kvällens mat: räkgryta serverat med ris. En paprika, färsk broccoli, ett gäng körsbärstomater, purjolök, grädde, vatten, peppar och curry. Jag hade en påse färska oskalade räkor i frysen så jag kokade skalen och hade lite av vattnet i för lite mer fisksmak. Supergott!
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Pink pants

  1. Mums så gott ! Och de där rosa byxorna känner jag igen mig i, hade mina rosa chinos i helgen och det var verkligen vår ute 🙂

Lämna ett svar