Vardagen

En solig måndag

Vädret är verkligen härligt idag, strålande sol, kanske att det blåser lite för mycket bara. Jag har hel vilodag idag från allt vad träning heter så jag kommer inte ens gå ut på en promenad. Jag börjar jobba vid två så den aktivitet det blir på jobbet är allt jag kommer göra. Tänkte försöka komma i säng tidigt ikväll, det behövs. Hoppas ni har en härlig måndag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En solig måndag

  1. Tack snälla! Ja nu är vi tillbaka på banan igen efter alla sjukdomar, men så har han åkt på en dunderförkylning nu, men bättre än det som var innan iaf;)
    Solen tittade fram lite idag, vad glad man blir då iaf!

  2. hehe ja jag har några biblar som jag inte stryker under i men det relaterar i att jag inte använder de biblarna allt för ofta för att jag inte hittar lika lätt i dem. 😛 men det känns lite som att en studiebibel ska man stryka under i.. 😉

Lämna ett svar