Vardagen

Julafton 2015

Den obligatoriska syskonbilden….
….och så jag och Rickard
Dagen började med att Rickard mekade med diskmaskinen och jag bakade bröd. Sen snabbt in i duschen och göra mig i ordning innan Rickards familj kom, barnens farmor, farfar, Rickards syskon och så alla kusinerna. De större fastnade inne hos Samuel och Ida och Wilma lekte en del. Redan halv tio kom tomten för julklappsutdelning.
Kusinerna Wilma och Emil och Rickards brorsa.
Rickards lillebror Niklas, Samuel och så kusinen Wilma.
Alexander var så nöjd med att han fick lego jurassic world och filmen minionerna. Båda grejerna har han pratat om i ett halvår. (Barnens farfar i bakgrunden)
Ida var livrädd för tomten först men tinade sen upp. (Rasmus i bakgrunden)
 Efter jullunch och lite kola-ochknäckätande åkte vi hem till mina föräldrar för KalleAnka-tittande och lite julmat på kvällen.
Fika under tiden vi tittade på Kalle Anka.
Morfarbus.
Samuel fastnade i en intressant tanke.
HIhi, fokuserad Alex som funderar över vem nästa paket kan tänkas vara till.
Jag var tvungen att göra några teasers. Eftersom att jag alltid (nästan) är fotografen finns det få bilder på mig från dagen.
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Julafton 2015

  1. Så mysigt och tjusig du var! Jag är också alltid fotografen, så det finns inte så många bilder på mig. (om inte selfiesarna räknas *skratt*)

Lämna ett svar