Pilates

Kvällsläsning

Köttbullar fixades imorse, jag gjorde det enkelt för mig och stekte i ugnen. Det var ett väldigt smidigt sätt och jag fick tid till att göra annat. Städning är avklarat, Samuel hjälpte mig med knäcken, de sista klapparna är inslagna och nu sänker sig lugnet över det Karlssonska hemmet. Samuel spelar tv-spel, Alex tittar på film och Ida sover.  Jag kopplar av med att läsa boken ovan. Jag har haft svårt att hålla tassarna borta men nu äntligen. Det är en mycket välskriven bok om grunderna i pilates och jag slukar allt med hull och hår. Det är inte bara att ”lägga sig på golvet och sprattla”. Det kräver tanke och koncentration i varje övning. 
Kanske att jag tjuvnallar lite på knäcken också. Jag läste hos Underbara Clara (tror jag) om ett tips att koka mjölk i kastrullen som knäcken kokat i och på så sätt få en riktigt god kolamjölk. Jag tillsatte lite vanlig kolasås för att få ytterligare lite smak. Galet gott men hur onyttigt som helst men det bryr vi oss inte om, eller hur.
Intressant att se skillnaden mellan mig och ett proffs. På den här enkla jämförelsen har jag lärt mig mycket om hur jag kan förbättra min egen position.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Kvällsläsning

Lämna ett svar