Barnen

Luciamorgon på förskolan

Idag var det Idas tur att ha Lucia på förskolan. Hon skulle vara där 7:15 så det blev väckning tidigt. En trött liten tjej var inte så jättepepp på att sjunga för oss men lucialinne och rött band i midjan skulle hon ha. Effter några sånger smaskade vi på lussebullar som barnen bakat. En mysig start på dagen!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Luciamorgon på förskolan

  1. Mysigt med luciatåg! Vill även ge dig supermånga plus i kanten för att du skriver förskola! Värmer ett förskollärarhjärta något oerhört 🙂 kram

Lämna ett svar