Vardagen

Tisdag

Idag var en sån här dag när jag av misstag råkade starta brandlarmet på jobbet, gick runt som en trasa och funderade över hur jag skulle orka ha sångövning ikväll när ögonen gick i kors och mitt humör var inte på topp. När jag kom hem så kröp jag ner i sängen för att sova men var klarvaken så gick upp och åt kanelbullar istället och inväntade besök av mamma, brorsan och Johannes för en sångövning.

Men det blev en riktigt bra övning, en rolig eftermiddag/kväll så jag fick energi. Jag har slitit så mycket varje övning för att få till sticket på julen är här och äntligen idag fick jag till det bättre än någonsin tidigare. Lite övning till så sitter det. Glad för det!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tisdag

Lämna ett svar