Träning

Slitsamma sex kilometer

Efter jobbet möttes jag och Rickard upp för tempoträning. Tanken var att springa nere vid stångån men istället drog vi till hackefors för att se hur snabbt jag kan springa det spåret. Det är samma spår som vi brukar köra våra styrkeövningar och jag kan säga att det är en prövning för pannbenet. Det kändes lätt att springa, det jobbiga var andningen och andningen gjorde att det blev jobbigt mentalt. Sen fick jag givetvis mjölksyra i backarna men den försvann bara det blev plan mark eller nerförsbacke. Imorgon kommer träningsvärken komma som ett brev på posten. Jag är jättenöjd!
 
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Slitsamma sex kilometer

  1. Hej
    Idag sprang jag intervaller och det var så jobbigt att jag bara ville lägga mig ner och skrika…men det gjorde jag inte och de tack vara dig! Du är en stor inspirationskälla, tack för en fin och härlig blogg, fortsätt vara lika underbar och härlig som DU är!

  2. Det där med träning har kommit av sej lite hos mej…men yoga tränar jag förstås….ska försöka att komma igång med raska promenader nu framöver, bara det inte regnar som det gjort idag …
    Kram bia

  3. Så härligt att ta sig runt 6 km. En prestation tycker jag. Ge dig själv en klapp på axeln. Andningen är så viktig både när man tränar och inte tränar. Den påverkar sinnet så mycket. Fin kväll till dig! /Helena

  4. Du ska vara nöjd. Du har gjort jättestora framsteg på kort tid. Kul att se dig när du springer med denna vilja. För några år sedan blev du bara arg och sur när du blev trött, nu är det mera rätta takter i det mentala.

Lämna ett svar