Tips

Veet spawax

Jag är buzzador och får med jämna mellanrum testa olika produkter. Den här gången var det dags för Veetspawax. Ett hårborttagningsset för hemmabruk med salongresultat. Med i kitet får man 6 plattor vax, en maskin att värma vaxet i, en spatel och en instruktionsbroschyr.
Att smälta vaxet tog ungefär en halvtimma och sedan var det bara att använda spateln och breda på vaxet. Jag som aldrig testat att vaxa benen förut tyckte det var krångligt och jag blev besviken på produkten då jag var tvungen att ta bort håret med hjälp av rakning efteråt. Att få bort resterna från benen var svårt. Tyvärr så kan jag inte rekommendera den här produkten.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Veet spawax

  1. Jag har aldrig fastnat far nagra Veet-produkter. Dem har ju fardiga strips ocksa som ar helt värdelosa samt en harborttagningsgel med en "hyvel" utan blad. Den tyckte jag inte fungerade heller. Jag vaxar dock garna hemma for det ar sa mycket billigare i langden. Jag har en BabylissPro wax heater och det gar ju att kopa vilket vax som helst till som smalter. Det tycker jag fungerar toppen. Ett tips for att fa bort rester ar babyolja. Det loser upp resterna med en gang och sa at det bara att torka bort.

Lämna ett svar