Vardagen

Godkänd

Då har jag klarat av min andra provmatch i div2 damer med godkänt resultat. Idag hade jag assisterande och det var riktigt roligt. Det jag måste förbättra är rörelsemönstret. Men det är inte det svåraste att förbättra. Kul det där att jag helt plötsligt gillar att döma damfotboll, jag har ju inte velat göra det förut.
Annars idag har jag inte gjort så mycket, byggt ihop en hylla men det där med att sätta på dörrar är svårt. Vi kliade oss i huvudet och fattade ingenting. Vi får väl be Rickards brorsa om hjälp kanske… Det är den här hyllan och vi ska ha våra DVD-filmer i den. Tror det blir jättebra.
Om en stund blir det ett pass pilates, 10 minutersprogrammet med fokus på bara mage. Ser fram mot det. 😀
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godkänd

Lämna ett svar