Vardagen

Vid Göta kanal

Ikväll testade vi att äta tacos gjort på kycklingfilé istället och det blev så mycket godare än med köttfärs så det kommer vi göra igen. Efter maten åkte vi iväg till Bergs slussar, åt glass och tog en promenad vid kanalen. Ett stort fång med blommor plockades. Jag konstaterade att jag behöver köpa en större vas så jag kan ha riktiga jättebuketter. Så fint ju!

rg


Vi var faktiskt glada ikväll även om det inte ser så ut. Det är så lustigt hur det kan pendla från ena stunden till den andra. Annars har det varit en riktig bottendag, jag tyckte jag mådde dåligt igår men det är inget mot idag. En riktig dipp. Har ni haft en bra dag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar