Tips

Pierre Robert

Jag är buzzador och får med jämna mellanrum mail om intressanta kampanjer. Nu senast fick jag erbjudande om att buzza Pierre Robert. Ni har kanske sett reklamen. De säljer underkläder för dam, herr och barn. I mitt erbjudande får man testa deras sport-BH:s. Det är en kampanj som verkligen passar mig med tanke på min träning och mitt dömande. Jag beställde två stycken, de ovan. En till mig och en till en träningskompis.  Visst är de snygga! Jag hoppas att passform och funktion är precis lika bra. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Pierre Robert

  1. De ser fina ut! Själv var jag och spanade in träningstights och skor idag innan jobbet:) Tycker det finns så mycket fint nu bland träningskläderna.

Lämna ett svar