Barnen

Förberedelser

Imorgon är det fyra år sedan världens finaste lilla Ida föddes. Tidigare idag slog jag in lite paket och ikväll gjorde jag färdigt det sista. Jag vet en liten tjej som kommer bli så glad över sina presenter. Ser fram mot att få väcka henne med födelsedagssång på sängen och se henne öppna sina paket.
Rosa papper med prickar så klart. Prickigt är verkligen så Ida!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Förberedelser

  1. Vilka fina paket! Mitt "stora" barn fyller också fyra om tre veckor. Det känns lite vemodigt att han har blivit så stor så fort även om det också är jätteroligt att se hur han utvecklas. Grattis lilla Ida!

Lämna ett svar