Vardagen

Söndag

Äntligen ledig efter en lång jobbhelg, det har varit en bra helg men trött är jag ändå. Vi bjöd hit Rickards syster och kusinerna för en eftermiddagsfika. Nästan allt slank ner. Barnen och Rickard bakade chokladbollar på förmiddagen och så goda de var. Det var jag inte ensam om att tycka, hehe.
När de hade åkt hem tänkte jag sjunka ner i soffan men Samuel ville dansa med mig så vi dansade lätt bort nästan två timmar. En härlig söndag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndag

Lämna ett svar