Träning

Styrka utomhus

Rygglyft.
Planen för dagen var ett pass squash och därefter styrketräning för överkroppen. Under squashen var jag rätt så seg och känner inte riktigt att jag gav allt men det orken fanns inte riktigt. Efter passet ville jag träna utomhus i det vackra vädret och eftersom jag är riktigt dålig på tex armhävningar ändrade vi om så det blev ett pass för hela kroppen (utom armarna, hehe). Jo förresten, typ bänkpress blev det, jag ligger på rygg och lyfter upp Rickards ben samtidigt som han gör en armhävning. Nu orkar jag nio repetitioner, när jag började blev det bara en så det går framåt.
Jag behöver få upp lite fart så körde lite snabba fötter mot en stenmur. Andra övningar vi som körde var upphop och så släplöpning. Vill du känna på mjölksyra så är det här övningarna för dig.
Teaser, såklart. Den är grymt jobbig när jag redan kört ett gäng övningar. Glöm inte dra in magen, spänna den och framförallt andas. Att andas hjälper mer än vad man tror.
Benlyft.
Rickard körde hårt med mig, jogging mellan övningarna och en avslutande backintervall upp till bilen. Vill du också komma i form? Kontakta Rickard, hans hemsida finns HÄR.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Styrka utomhus

Lämna ett svar