Vardagen

Tjejkväll med mig själv

Jag har haft en bra dag, en dag först med jobb några timmar och sen när jag kom hem fick jag för mig att baka bullar. Jag gjorde på ett annat sätt mot vad jag brukar så de blev verkligen enorma men så goda!
Jag och Alex satt och spelade SuperMariogalaxy på Wii. Tycker det spelet är så roligt!
Nu sitter jag och tittar på filmen ovan. Den är så bra! Hoppas ni haft en riktigt bra dag.
PS. Vet att styckeindelningen i föregående inlägg inte blev bra alls. Försökt fixa till det men hur jag än gör blir det bara fel. Det verkar som att det är bilderna som strular till det. DS.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tjejkväll med mig själv

  1. Mmm, bullarna ser supergoda ut, men jag har gett ett löfte om att hålla på sockret några veckor framöver… vilket inte är helt lätt, för det finns ju dolt lite här och där..
    Tv-spel har jag aldrig spelat…
    Jag är nog en löpare som kör samma, samma… Det är min avslappning…
    Stooor fredagskram till Dig från Kate

Lämna ett svar