Träning

Sammanfattning av träning och dagens pass

Förra  veckan blev det verkligen kvalitet i mina träningspass. Det känns gött att kunna vara igång igen på nästan samma nivå som innan skadan. Två intervallpass, 200 meter och 1000 meter, ett tempopass och så lite jogging i skogen i förrgår. Fredagens pass avbröt jag men det känns bra ändå.  Vilan som blev då och den alternativa träningen jag kört i helgen var precis vad jag behövde för att inte höften skulle paja igen. Fyra pass pilates har det blivit också.
Idag stack vi ut i skogen och körde samma variant som förra veckan: 1 kilometer uppvärmning, 3 km tempo och sedan nedvarvning. Det gick verkligen undan att springa idag, bara en veckas träning har gett resultat på kilometertiderna. Jag är riktigt nöjd med känslan i kroppen. Glad tjej!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Sammanfattning av träning och dagens pass

  1. Du är så duktigt med din träning. Jag längtar efter att komma igång igen, väntar bara på bebben nu:) Kram Emma

Lämna ett svar