Vardagen

Lördag

Jag surfade runt lite i Nelly´s webshop och den här ponchon tycker jag är så fin. Den är perfekt för soffhäng här hemma när kvällarna blir lite kyligare och jag ändå vill sitta ute. Tänker ett gäng tända ljus. Åh, vad jag längtar efter dessa härliga dagar när man är ute mer. Finns HÄR.
Godmorgn, hoppas att ni mår bra och har sovit gott. Jag har varit vaken sedan sex då Ida vaknade och ville ha hjälp med att sätta igång en film. Till frukost åt jag chiapudding, yoghurt, jordgubbar, aprikoser och cashewnötter. Mums!
Planer för dagen är att döma fotboll i Åtvidaberg, annars blir det bara hemmahäng. Jag har träningsvärk i armarna efter gårdagens pysslande så jag hoppas att de mjukas upp av matchen. Jag vill även träna pilates men det får bli ikväll. 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar