1 december 2023

Tacoskväll

Igår kväll kom Rickards pappa och bror hit. Vi har inte träffat hans pappa sen jul så det var definitivt dags. Vi bjöd på tacos och Rickards otroligt mumsiga marsipantårta.
Lite senare ramlade även brorsan in. Efter maten och tårtan dukade vi fram chips och så såg vi sista Beck-filmen Sista dagen. Jag tyckte filmen var bra ända fram till slutet då jag bev lite besviken. Ett par trådar var fortfarande öppet och det gillar inte jag riktigt. Jag gillar inte när det är öppet för egna slut.
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Tacoskväll

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: