Pilates

Dagens träning

Rev av en snabb femma på löpbandet. Jag upptäckte att när jag loggade passet på runkeepern att jag aldrig sprungit så här snabbt på en femma förut. En del kanske tycker att det är ”fusk” att springa på löpbandet men jag får verkligen slita när jag springer i den här farten. Så pass att jag bli alldeles illamående efteråt. Så visst tar jag ut mig även om jag springer på löpbandet och får lite gratis med inget luftmotstånd.
Efter löpningen tränade jag även 20 minuter pilates. Så nu har jag en mängd lyckoendorfiner i kroppen efter det här härliga träningspasset. Jag känner mig alldeles kvittrande glad!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar