Forever Living

Premiär

Ikväll hade jag och Caroline min första hudvårdskväll tillsammans, premiär med andra ord. Min mamma och en kollega (P) från mitt provapåjobb förra hösten var gästerna. Kvällen startades med att vi drack varsin aloeveradrink och pratade lite allmänt om hälsa och träning. Caroline berättade en del av sin historia, väldigt intressant att höra på. 
Mamma och P fick varsin hudvårdsbehandling med peeling, ansiktsmask och de fick smörja in sig med härliga krämer. De fick även varsin handinpackning och ögonmask. En väldigt rolig och trevlig kväll med prat och skratt. Det här skulle jag kunna göra jämt!
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Premiär

Lämna ett svar