Barnen

Hos kusinerna

Igår åkte vi ner till Småland för att träffa Rickards bror med familj. Det var en blåsig ditresa, ibland kändes det som att bilen skulle blåsa av vägen. Men fram kom vi. Rickards bror och dotter kom också dit. Det tog en stund innan Ida tinade upp men sen var det full fart.

Vi gick iväg till en lekhall där det var verkligen var fullt ös. Vi hittade på en bollek där vi delade upp oss i par och sen skulle vi ta bollen från varandra. Hur roligt som helst. Jag och Samuel var ett par och Rickard och Alexander var ett par och de andra delade upp sig lite hur som.
Snygg i håret efter bolleken, haha. Hade jag vetat att det var såna planer hade jag tagit med mig träningskläder och framförallt skor. Det blir halt att springa runt på det där golvet i bara strumpfötterna. 
Ida, W och M hittade sina lekar också. Här är de hundar.

Vi blev bjudna på god mat också. Till lunch: köttfärslimpa med bacon i och så gräddsås med färska champinjoner. Det måste jag göra hemma, likaså kvällsmaten: bladspenat, kassler, paprika och en sås gjord på creme fraiche och blåmögelost. Skulle egentligen varit philadelphia med örter men det var riktigt gott. Eftersom att Samuel fyllt år och han var hos biopappan hade vi även med oss en tårta. Hemfärd blev det först på vid halv nio på kvällen. Det var en väldigt rolig dag!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar