Träning

Intervaller och cravings efter frukt

Idag var klockan satt på 04:45 men jag vaknade innan vid halv fem. Låg och slösurfade en stund på telefonen och sen klev jag upp, redo för att springa intervaller med Sofia. Fast jag hoppades lite att det skulle storma för mycket för att springa men stormen missade Östergötland helt. Det där med motivationen ibland alltså. Det är då man ska tvinga ut sig ändå.
Jag tog min aloeverashot, argi och mitt varma vatten med kokosolja i och sen var jag redo att ge mig iväg i mörkret. Fy vad kallt det var. Jag tog på mig lite för lite kläder, men jag vet att bara jag blir varm så kommer det vara lagom.
Idag var planen att springa 800meter, joggvila 200 meter och så springa 400 meter. Det skulle upprepas fyra gånger. Efter sista intervallen var jag helt färdig. Inte så konstigt då jag sprang 8,5km totalt. Det var väldans länge sedan som jag sprang så långt. Skönt nu att ha det gjort.
Jag kände under passet att det blivit alldeles fel mat under julhelgen, hur mycket kroppen längtar efter näring. Att byta ut mat mot godis är verkligen inte optimalt. Jag längtar efter grönsaker, frukter och bär. Fräsch mat som jag vet att kroppen behöver. Återhämtning efter passet blev en fruktsmoothie: mandelmjölk, banan, mango och clementiner. Det var så gott!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Intervaller och cravings efter frukt

Lämna ett svar