Vardagen

En personlig julklapp

Jag har velat och funderat över vad jag skulle hitta på till pappa i julklapp. Så i förra veckan när vi storhandlade inför julen så kom vi på det. Ett fotoalbum med personliga texter. Det var för sent för att göra och beställa något från fotofirmorna så vi köpte fotoalbum, lim och silverpenna.

Jag började vid åttta på kvällen och med en paus för ett Skype-möte och höll på tills det var klart strax efter ett på natten. Kanske inte det smartaste då jag jobbade dagen efter men det fungerade det med, hehe.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar